Řezy z pudinku s tvarohovým krémem

Jemný bezlepkový dezert s tvarohovým krémem a omáčkou z malin.... Tento dezertík jsem shlédl v televizi a tak jelikož se mi nikde nepovedlo najít receptík, tak jsem si jej upravil na upečení schopného zákusku.


mustang 2010

nepal 2010

Píše se květen 2010 a se skupinou kamarádů se vydáváme potřetí do Nepálu. Po předchozích expedicích do oblasti Anapuren a Everestu je tentokrát našim cílem poznat jedno z nejodlehlejších míst planety Tibetské království Lo Mustang.


Skotsko 2009 Spolecna na Ben Nevisu

Skotsko 2009

Přelom května a června (2009) byl letos vyhrazen gemballu Skotsko. Vzhledem k tomu, že gemball byl open přiletěli v pátek večer nejen ošlehaní nepálští vlci, ale v případě doktora a Ivana i jejich drahé polovičky Lída s Lenkou. Dlouho jsem přemýšlel jak si s touto situací poradit, ale nicméně nakonec jsem to nechal vytříbit a ve skutečnosti byl gemball zorganizovaný skoro stejně jako close.


Lisabon

.... když jsme během loňské dovolené zavítali na den do Lisabonu za jediným účelem vidět Portugalskou koridu, která se dle všech průvodců koná od května do září každý čtvrtek odjížděli jsme zklamaní. Během léta se údajně koná v pátek. Proto jsme si tentokrát koncem června vzali dva dny volna a ve čtvrtek ráno mířili s British Airways na prodloužený víkend do Lisabonu.